Torsdag den 19/9

Hej bloggen,

Har precis fått i mig frukost nummer 2 efter ett tidigt morgon pass på isen. Provade att åka i min nya skridskor men jäklar vilken kramp jag fick så jag fick byta till mina gamla igen. Hatar verkligen att behöva byta skridskor men tyvärr är det ett måste just nu för mina gamla är knäckta på två ställen.  Känner mig lite stressad över att behöva byta mitt i säsongen men finns inget annat alternativ. 

Har ingen skola på hela veckan vilket är hur skönt som helst.  Har dock en hel del att plugga men sjukt skönt att få lägga upp sina dagar som man vill. Om några timmar är det dags för pass nr 2 på is och ikväll blir det fest med ett gäng härliga vänner, blir dock en tidig kväll för mig pga förkylning och tidig träning imorgon bitti.

Hoppas ni får en fin dag!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s