Zzzzzzz

Måste ta mig upp ur sängen och göra mig i ordning för att sedan bege mig till skolan men är så jäkla trött.. Som tur är så hämtar Jenny mig så jag slipper promenera hela vägen nu när min bil beslutat sig för att lägga av.

Har nog glömt att nämna det här i bloggen. I lördags natt så beslöt sig avgasröret för att lossna. Jag, Jenny och Malin blev då tvungna att ringa bärgningsbilen. Och under tiden vi väntade så hann vi ta x antal bilder och videoklipp kan jag säga, haha! Vi måste sett så jäkla blonda ut alltså. Hälften av bilarna som körde förbi erbjöd oss snällt sin hjälp och den andra hälften bara skrattade, tutade och körde förbi.

Nej nu måste jag upp ur sängen annars hinner jag inte. Ha en fin dag alla!!

20130923-081330.jpg

20130923-081340.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s