Sjukling

Har missat massor i skolan pga träning och när jag väl ska hoppa ett ispass för att prioritera skolan ja då vaknar jag upp ännu mer sjuk. Fml!
Ja ja inte så mycket att göra åt. Blir att ligga i sängen hela dagen och kurera mig. Ska läsa en del kurslitteratur också. Har även upptäckt att min första tenta för terminen ligger på samma dag som jag är i Frankrike, Nice och tävlar. Skit också! Det är så jäkla svårt det här att kombinera skola med träning alltså..

Annars har det inte hänt så mycket på sistone. Fick tillbaka min bil från verkstaden igår vilken är sjukt skönt. Finns ingen möjlighet att hinna med träning, vovve till dagis, skola, träning, hämta vovve från dagis etc, ja ni förstår själva.

Har dock en GOD NYHET att dela med mig utav. Satte 5/7 trippel öggel förra träningen (dock kvarten kvar på några) Äntligen börjar hoppen komma tillbaka igen. Hårt arbete lönar sig! Om vi säger att min form när jag var som bäst på isen (innan jag gick in i väggen/blev övertränad som resultat av 4 års sjukdom) var 10 så kan vi säga att jag ligger på en stadig sexa nu men riktigt nära att ta mig upp till nivå sju. Känns hur gött som helst!

Nästa tävling är Elitserien i Malmö vecka 41. Målet då är att öka mina 119 poäng (som jag fick förra elitserien i Västerås för ca 2 veckor sedan) med minst 11 poäng. Alltså komma över 130 strecket. Det känns som ett tufft men möjligt mål. Två veckor efter det åker jag på min första internationella tävling på 21 månader så då gäller det. Målet för denna säsong är att klättra poängmässigt (sakta men säkert) från tävling till tävling. SM i december är målet att vara bättre än någonsin och än en gång ta mig upp på prispallen. Det kanske inte är det mest realistiska målet men vadfan man måste våga satsa right? ;)

Nej nu blir det att väcka vovven som fortfarande ligger och sover. Ha en fin dag så länge!

20130926-101318.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s