Smyckes förvaring på galge

Funderar på att beställa hem denna praktiska smyckes galge. Inte så snygg men den skulle bli perfekt att hänga bakom dörren i sovrummet. Känns som mina smycken ligger hullerombuller i hela lägenheten så skulle behöva organisera det lite mer.

image

Ni hittar den HÄR för endast 229:- Skriver man koden dessie när man handlar får man även 20% rabatt. 

Annonser

5 thoughts on “Smyckes förvaring på galge

 1. Hur gammal var du när du började att åka?
  Hur gammal var du började träna på allvar?
  Hur blir det i skolan när du blir tvungen att strunta i tentan?

  Lycka till på tävlingen! :)

  Gilla

  1. Jag var ca 5-6 år när jag började och jag bestämde mig för att satsa när jag var runt 8 tror jag.. Då började drömmen om att få tävla internationellt. Dock så började jag inte träna 6 dagar i veckan förrän jag var lite äldre. Jag kommer att skriva omtentan tillsammans med dem som inte klarade första tentan. Så jag hoppas verkligen jag inte är borta och tävlar då.. :)

   Tack så mycket!!

   Gilla

   1. 8 år det var tidigt. Men hur många gånger i veckan tränade du då, en gång i veckan eller?
    När började du träna 6 dagar i veckan?
    Vad var det som fick dig att börja? :)

    Gilla

   2. Oj jag minns inte riktigt men det var någon gång under mellanstadiet iaf.. jag började åka pga att min syster redan åkte. Jag provade ett ispass och älskade det så jag slutade dansa och började med konståkning istället :)

    Gilla

   3. Jag minns inte exakt.. men jag tror jag tränade ca 5 dagar i veckan då :) Min syster började och mamma lät mig prova på en gång och jag fastnade direkt och ropade upp till min mamma på läktaren att jag älskar konståkning, haha! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s