Behöver bli frisk nu!

Godmorgon på er, sovit gott? Jag har drömt mardrömmar hela natten känns det som. Brukar göra det när jag är sjuk. Förstår inte varför jag inte blir friskare? Nu är det 4e dagen jag ligger i sängen.. Jag som aldrig haft något värre än en förkylning kan inte känna igen tecknen ifall det är något annat såsom halsfluss eller nått heller. Suck! Jag hoppas verkligen inte det. Men blir det inte bättre nu i helgen så blir det nog att kolla upp det i veckan :/

Idag så skulle jag pluggat och bakat med en vän men i och med att jag fortfarande är sjuk och hon inte vill bli smittad så blir det att plugga själv hela dagen. Så tråkigt att vara sjuk och inte kunna göra nått alls plus att jag missat tre hela träningsdagar :( men men det vänder kanske snart.

Vill iaf passa på att skriva ett STORT GRATTIS till min älskade storasyster som fyller år idag!!! Önskar jag vore hemma och kunde fira dej <3

20130928-095448.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s