Finally

Hallå bloggen,

Äntligen är jag så pass frisk att jag kan träna igen. Underbart! Om 15 min ska jag ha mitt första ispass på över 1,5 veckor. Ska försöka ta det lite lugnt men känner jag mig själv rätt så kmr det bli svårt ;)

De senaste dagarna har jag mest kurerat mig och pluggat. Hann med en sväng till Väla idag med tjejerna. Super mys! Blev ingen shopping till mig men en jacka tills Andreas fick följa med iaf. Där vad mysig den är. Massa gosig teddy :)

Imorgon har jag redovisning i skolan och sen förhoppningsvis is igen. Ha det gott!!

20131002-155042.jpg

20131002-155035.jpg
God middag och frukost på sängen blir man alltid lite friskare av ;)

20131002-155118.jpg
Min sötnos

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s