Helg och träningsfri dag!!

Godmorgon eller godförmiddag kanske passar bättre ;) Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Så oerhört skönt!! Ända dagen på hela veckan som jag har det så det gäller att utnyttja det till MAX!

Idag är jag precis som rubriken säger ledig från träning! Underbart skönt. Är rätt trött i kroppen trots att jag knappt tränat på sistone men antar att det är pga förkylningen som jag haft så länge. Ska iaf pallra mig upp nu och gå med vovven och sedan ta en riktig mysfrukost framför tvn. Lite senare idag bär det av till Väla för att köpa present till våra tjejer som har inflyttnings- och födelsedagsfest ikväll. Kommer bli grymt kul!!! Dock träning 9.30 imorgon så det blir en hyfsat lugn kväll för min del.. :/

Nej nu ska jag ta mig i kragen och få arslet ur vagnen. Ha en fin lördag!

20131005-115230.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s