Helgen

Hade världens mysigaste helg. Fredagen bjöd på bio med min fina Rebecca. Vi såg White house down. Riktigt bra film! En aning överdriven men tack vare Channing Tatum så fick den trots det 5 av 5 stjärnor ;)

I lördags så var jag och Jenny på Väla och handlade presenter till kvällen då det vankades kalas/middag/inflyttningsfest. Vi köpte spelet ”Fifty shades of grey” och en rosa enhörningsballong :)) Hade en riktigt riktigt bra kväll! Tack igen tjejer!

Sedan igår så vart det verkligen en slappar dag. Bara ett träningspass och sedan häng i soffan mestadels av dagen. På kvällen bjöd Andreas på god mat (kött, bea och majskolv) så det blev ett perfekt avslut på en bra helg!!

 

20131007-104208.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s