Tuffare än jag någonsin trott..

Inte för att jag trodde att det skulle vara enkelt att komma tillbaka efter 20 månader.. Men jag trodde aldrig att det skulle vara så här tufft :( Känner mig ständigt trött i kroppen och det känns som det tar en evighet att komma i form. Varför ska det vara så svårt? Tycker jag haft nog med prövningar de senaste åren. Min dröm om EM kan jag bara lägga på hyllan om inte ett mirakel skulle ske. Känns som jag ständigt gör mig själv besviken. Jag vill ju så gärna! Det finns ingenting mer jag vill än att få må bra och komma i form och få ut och tävla och visa alla, visa att jag lyckades trots att de flesta sa att det inte var möjligt. Åh jag vill ju så gärna!! Men det är bara att traggla på antar jag för det finns inga genvägar.. MEN blir det inte i år som jag får visa det så ska det bannemej bli nästa år för jag tänker inte ge mig förrän jag uppnått mitt mål som jag haft sedan 8års ålder.

Nu blir det en riktig powersmoothie och sedan en powernap för att göra nästa träningspass så bra som möjligt!

dp4bbfeb99

Annonser

2 thoughts on “Tuffare än jag någonsin trott..

  1. Du är en stor inspiration för många och en riktig kämpe glöm inte det! :) drömmen om EM borde inte alls läggas på hyllan, du har kommit super långt på bara nån månad ju. You can do it! Skriv ut bilden och tejpa upp på insidan av toadörren så inspireras du varje dag :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s