Elitserietävling i Malmö

Hallå på er!

Ber om ursäkt för sämst uppdatering. Minns knappt när jag skrev sist? Aja. Idag så har jag tävlat min andra tävling efter 20 månader off. Gick helt okej. Uppvärmningen var hur bra som helst verkligen. Kände mig självsäker och satte allt! STOR skillnad mot uppvärmningen i Västerås där jag i princip missade allt. Så det kändes verkligen kanon! Åket var det väl sisådär med. Hade mycket små missar och det var en tuff domarpanel. Men det är så det ska vara nu får jag helt enkelt lägga extra mycket krut på piruetter och rena hopp nästkommande vecka :-)

Det här inlägget är tyvärr inte så kul för er som inte är intresserad utav konståkning..

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och sova 10 långa härliga timmar!

Ha det så gott!!

20131012-221123.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s