Efter regn kommer solsken?

Ja vart ska jag börja? Vet inte ens vad jag ska skriva. Tävlingen gick käpprakt åt skogen. Kändes som att få ett slag i magen när poängen kom. Men vad förväntade jag mig egentligen efter det åket?

Jaja jag ska ta med mig mina två uppvärmningar med mig hem. Båda var klockrena så det är ju alltid nått. Ligger hemma i soffan och deppar lite. Ibland får man göra det. Men imorgon så är det bara ta sig i kragen och ut på isen och köra igen. Tävlingen i Nice är om mindre än två veckor så det är bara att kämpa på och komma igen ännu starkare!

Hoppas ni haft en fin helg!

20131013-184728.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s