Positivt tänkande

Precis som rubriken säger så är detta något som jag måste försöka tänka på extra mycket den här veckan. Åker till Nice på torsdag för att tävla. Kommer bli sjukt tufft! Riktigt bra motstånd. Hade varit tufft om jag varit i min forna form och nu ja nu behöver vi inte ens snacka om saken.. Men men det är i det långa loppet man ska tänka. Försöker tänka på att målet den här säsongen är SM och det är då som jag ska vara i form så den här tävlingen är ett delmål på vägen. Mitt mål blir att försöka åka två helt okej åk och få med mig massor med erfarenhet med mig hem.

Sitter på cykeln och kör lite lätt innan det är dags för ispass nr 2. Första passet idag gick väl helt okej. Efteråt åkte jag till skolan och pluggade några timmar. Stolt tjej! ;)

Hoppas ni har en fin måndag!

20131021-154112.jpg
Med tanke på att mitt öga fått för sig att svullna upp så blir det en bild på Sixten idag ist ;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s