Sjukling :(

Godmorgon på er!

Hoppas ni mår bra och har sovit gott!? Jag vaknade för ett tag sedan med en redig förkylning :( Jag förstår inte varför det här måste hända? Jag ska ha min första internationella start i helgen på 22 månader och jag går och blir sjuk. Faaan också :( Ska kurera mig som sjutton och hoppas på att det hinner bli lite bättre till på lördag då jag tävlar korta.

Det där med att tänka positivt känns plötsligt ännu svårare..

20131024-080614.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s