Nice, France

Hallå från härliga Nice!

Idag har allt bara rullat på så jäkla bra. Morgonen började ju på värsta tänkbara sett med en redig förkylning. Var rätt depp när jag kom till isen kan jag säga. Men hör och häpna!!!! jag satte trippel flipp helt runt för första gången sedan jag blev riktigt sjuk och fick lov att bryta tävlingen i Tyskland. Jag tror ingen kan förstå hur stort det här är. Sedan jag kom tillbaka igen så har jag inte suttit en enda helt fullt roterad. Har varit riktigt nere över det och sedan så satte jag den idag. Wiiiiieeee! LYCKA! så ja hur det nu än går i helgen så fortsätter jag att ta små kliv framåt hela tiden och det känns tammejfan underbart! SM är som sagt det stora målet och då hoppas jag kunna vara tillbaka på topp igen..

Iaf så ligger jag just nu på hotellrummet och har det skönt. Resan gick bra och det är så varmt och skönt här. Jag och Lotta gick och handlade nu på kvällen och behövde knappt ha en kofta på sig. Så himla skönt :-)

Imorgon är jag ledig från träning och ska bara ha det mys hela dagen. Mamma kommer vid lunch också så det blir kanon!

Hoppas ni haft en fin torsdag!

20131024-223917.jpg

20131024-223930.jpg

20131024-223905.jpg
Lita bilder tagna snabbt utanför hotellet.

Inlägget skulle kommit upp igår men vart nått tekniskt fel..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s