Så sjukt besviken

Det går inte att förklara känslan över att göra en sån här tävling. Allt som kändes så jäkla bra bara vände och blev värre och värre.

Som ni vet så är jag i Nice på en stor internationell tävling. Tävlade korta i lördags. Kändes skit bra på träningen och uppvärmningen innan mitt åk kändes kanon. Men när jag väl började åka så ja då blev det ett plattfall. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig i mitt liv åkt så dåligt. Missade alla hopp och levlar i piruetterna och fick även en piruett helt struken. När jag fick mina poäng så trodde jag att jag skulle gå under. Inte nog med att jag var fruktansvärt besviken på mig själv men jag skämdes även något så otroligt. Den nivån som jag visade upp borde inte vara tillåtet att göra när man blir skickad på en internationell tävling..

MEN nu har jag ältat och fått vara ledsen och nu är det dags att glömma och gå vidare. Känner mig mer taggad än någonsin på att träna och få visa vad jag verkligen kan på min nästa internationella tävling.

Tack för alla peppande sms och meddelanden. Ni är bäst <3

20131028-081929.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s