Dags för skånespetsen

Idag beger vi oss iväg till Osby (tror jag det var) för två dagars läger. Bra åkare och bra tränare kommer vara på plats så det blir nog rätt givande.

Var ute och firade Halloween igår så kan inte påstå att jag är världens piggaste idag men lite sömnbrist har väll ingen dött av ;-)

Hade iaf en grymt kul kväll. Började med förfest hos några vänner (dock inget för mig eftersom jag körde) sedan begav vi oss till Villan (studenternas ”hus” här i Hbg) var riktigt bra drag och alla hade verkligen gått all in med utklädnad så det blev en lyckad kväll. Om vi utelämnar den biten där vi kom försent och fick köa 1h för att komma in, haha!! Tog för en gångs skull med mig systemkameran så har tagit massa fina bilder som jag visar när jag kommer hem igen.

Hoppas ni hade en härlig fredags kväll!!

20131102-095536.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s