Regionalträff i Mörrum

Hej på er!

Jag sitter och väntar på min tränare för att åka till Mörrum på regionalträff med landslaget. Ispass, mentalträning, rörelseanalys och sådant står på schemat. Tar två h att åka dit så blir att plugga till tentan lite. Ska skriva den på måndag och har inte börjat plugga än.. Har haft fullt upp med så mycket annat så inte funnits så mycket tid till det.. Men men det blir att sträckläsa hela helgen. Blir nog bra!

Annars har den här veckan mest bestått utav träning och lite skola. Börjar sätta 3lo och 3f allt mer så det känns skönt. Nästa tävling är om 3 veckor så då hoppas jag på att vara mer förberedd än vad jag var i Nice..

Nej nu kommer min tränare här så dags att sluta blogga ;)

Puss så länge!

20131107-113011.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s