Plugg helg

Har inte mycket att uppdatera om pluggar för fullt för min tenta på måndag. Tre dagar för att läsa in en tenta känns ju sådär men vad fan det är väl bara att be till högre makter eller nått sånt? Hehe!

Annars rullar väl livet på. Går trögt med träningen. Känner mig osäker på resterande säsong och tävlingar.. Inge kul att visa upp sig när man inte är i form men ja jag ska ge det två veckor till innan jag bestämmer mig.

Hoppas ni mår bra och har en fin helg :)

20131109-211130.jpg
Bild från årets Halloween fest på mig och Ida, haha

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s