Trevlig helg!

Vaknade upp med en träningsvärk som heter duga. Fy fan baksida lår alltså. Haha. Men det menas med att jag tagit i ordentligt iaf!

Idag blir det att köpa present till Elin som har födelsedagskalas/förfest/middag ikväll. Vi är ett stort gäng tjejer som ska dit så det kommer bli så jäkla kul! Annars idag ska jag köra ett gympass och plugga lite.

Ha en fin dag!!

20131116-111456.jpg

Annonser

2 thoughts on “Trevlig helg!

 1. Det verkar inte gå något bra för dig. :(
  20 månaders uppehåll (1 år och 8 månader)
  Det är en lååååång tid när det har med idrott och man vill ligga på toppen.
  Kommer du verkligen kunna komma tillbaka?

  Gilla

  1. Ser här att jag inte svarat på din kommentar. Jag hoppas verkligen att jag kommer komma tillbaka. Med tanke på att jag för två år sedan max orkade en promenad på 20 minuter och att jag nu orkar ta mig igenom ett helt långa så tycker jag att jag kommit en bra bit på vägen :) på träningar gör jag upp till trippel flipp och trippel-trippel det gäller bara att kämpa på och försöka få tillbaka fysiken så jag orkar prestera fler element i rad och inte bara något enstaka.. Nästa säsong hoppas jag på att vara tillbaka i medaljstriden igen i Sverige :) Kram på dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s