Hej hopp!!

Ser att det var nästan två månader sedan senaste inlägget. Så ja det har hänt väldigt mycket sedan sist. Känner att det kommer bli ett väldigt långt inlägg om jag ta igen de senaste två månaderna men jag tänkte att jag kan ta upp höjdpunkterna iaf.

Första höjdpunkten är SM. Blir nästan tårögd av tanken över att jag tagit mig tillbaka. Att två år senare efter att ha nått botten och knappt klarat av att gå uppför en trappa så är känslan att kunna genomföra två åk på ett SM helt jäkla otroligt! Finns ingenting som kan beskriva känslan av att ha klarat av det. Jag hade hoppats på en 4:e plats istället för en 5:e men jag känner mig ändå nöjd eftersom att jag tappade några veckor i mitten av säsongen pga skada. SM gjorde mig mer taggad än någonsin på att komma tillbaka och träningarna efter så satte jag både trippel flipp, trippel öggel och trippel-trippel helt runt. Så det vart en riktig spark i baken kan man säga, haha!

Sedan var det dags för jul i Enköping. Att äntligen få krama om min familj och släkt var underbart! Jäklar vad jag hade saknat dem. att vara iväg från dem så här länge i taget gör verkligen att jag inser hur mycket jag älskar var och en.

Några dagar efter jul så var det dags för en tripp till Spanien med mina nära och kära. Hade en helt underbar vecka med sol och även en tripp till Sierra Nevada för att åka lite snowboard. Fantastiska backar och en helt fantastisk dag! Den här semestern var exakt vad jag behövde och batterierna var väl laddade när jag kom hem igen.

Väl hemma i Hbg fick jag äntligen träffa mina härliga vänner som jag saknat så himla mycket och även gosa med min katt som fick vara kvar hemma. Fick godkänt på min tenta som jag var säker på att jag missade och nu sitter jag här på hotellrummet i Mörrum och har tävlat kortprogrammet. Fick säsongsbästa trots ett fall. Satsade på trippel-trippel men ramlade på första, hehe… Och gjorde lite andra missar men ändå i det stora hela så är jag nöjd.

Nu ska vi snart gå ut och käka middag och sedan blir det att lägga sig i tid och ladda inför morgondagen då friåkningen står på schemat :)

Hoppas ni har en fin helg!

 

Bild

Bild från Spanien. Första bilden är från huset vi har och de andra är från Sierra Nevada :)

Annonser

2 thoughts on “Hej hopp!!

  1. Så härligt att höra! Var fantastiskt kul att se dina program på SM, vilken kämpe du är!! Jag hejar på dig och hoppas du når dina mål :) Kram!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s