Tävlingsdag 2

Hej på er!

Vi har precis varit nere och käkat frukost och ska nu ta en liten sväng på stan för att handla lite matsäck och så till tävlingen. Tävlar vid 14-tiden. Går ut sist och kör. Brukar egentligen inte gilla att köra sist men senaste gångerna har det gått rätt bra så jag börjar sakta men säkert släppa den nojjan nu.

Jag trodde att tävlingen skulle sändas på webben men hittar inte.. Lite synd!

Idag ska jag testa köra flipp vilket var exakt 2 år sedan sist.. Minns det så väl. Tävlingen i Tyskland då jag blev tvungen att bryta efter korta. Men nu ät den tiden äntligen förbi och det är bara att kämpa vidare. Det stora målet den här säsongen är Nordiska mästerskapen som går i februari. Då ska trippel-trippel sitta och även trippel flipp. Eller ja det är planen åtminstone. Sedan vet man aldrig :)

Ha en fin dag så länge!

20140112-102735.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s