Slappar lördag

Jag och vovven ligger och myser framför konståknings EM. Jag har åkt på en ordentlig förkylning så blir därför en väldigt lugn helg för min del.

Igår hade jag ett riktigt bra ispass och även ett givande möte med min fystränare. Ska lägga in ett extra ispass i veckan och även utöka fysen och lägga till ett tennispass varje söndag. Älskar tennis så det ska bli grymt kul att börja med!

Nästa vecka så börjar jag skolan igen. Ska läsa juridik med start på måndag. Ska bli spännande att se om jag lyckas kombinera plugget med träningen även denna termin. Som ni vet så läser jag 100% vilket är rätt tufft att hinna med med all träning men hittills har jag klarat alla inlämningar och tentor :)

Idag håller jag tummarna för Alexander Majorov som tävlar sitt långa om några timmar och sedan håller jag en extra tumme för min mamma som är i Tallinn och tävlar vuxentävling. Så stolt över att hon vågar ge sig ut och tävla i konståkning när hon aldrig tränat det som ung.

Nej nu blir det att ta en promenad med Sixten och sedan inta frukost nr 2 you gotta love the weekends

20140118-132402.jpg
Igår blev jag bjuden på musslor och sedan toblerone fondue till efterrätt <3

Annonser

6 thoughts on “Slappar lördag

  1. Ja det är super kul. Hon är 51 och jag tror att hon började åka för kanske två-tre år sedan. Men i början tränade hon bara en gång i veckan och nu blir det något mer med tanke på att hon börjat tävla :) plus att hon åker på något läger under sommaren.

   Gilla

   1. Det gick bra för henne. Försöker hitta hennes åk så jag kan ladda upp det på bloggen :) Men hon är nöjd iaf! minns inte exakt vilken placering hon kom på men hon fick de flesta av sina moment godkända så hon var nöjd! Hon fick 14 poäng totalt och jag tror programmet är ca 1.20 minuter :)

    Gilla

  1. Tack sötnos! Jag har inte varit på topp. Min magsjukdom går upp och ner och på sista tiden har det varit sisådär. Men nu ska jag försöka blogga på lite bättre. Tack för din kommentar den gjorde mig motiverad att skriva ett inlägg :) Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s