Min mammas första tävling

 

Det här är då min mammas första tävling. Här hade hon tränat konståkning i ett år och en gång i veckan. Hon har aldrig tävlat eller åkt konståkning förut så jag är riktigt imponerad att hon ens vågar sig ut på isen. Tyvärr så har jag inte hittat hennes åk från den senaste tävlingen. Det är riktigt stor skillnad så det hade varit kul att visa men jag tänker att det kan vara kul att se hennes första tävling ändå :)

Riktigt stolt är jag! För er som inte tävlat i konståkning så kan jag berätta att det är riktigt tufft att gå ut alldeles själv på isen och sedan prestera trots skakiga nerver. Så fort jag får tag i hennes senaste åk så lägger jag upp det här så får ni se att träning ger resultat :)

Puss

Annonser

2 thoughts on “Min mammas första tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s