Tävlingsdags imorgon

Hej och hemskt mycket hej!

Ja det var tyvärr ett tag sedan senaste inlägget igen. Har väl inte varit på topp på senaste så inte riktigt varit motiverad till att skriva. Sitter för tillfället iaf och kollar konståknings OS och lagtävlingen. FYFAN vad Plushenko är grym. Hans fjärde OS helt amazing! Så kul att han fick åka ett riktigt bra åk. Men min favorit Yuzuru Hanyu tog guldet efter korta efter ett grymt åk vilket känns helt rättvist.

Imorgon är det dags för mig att tävla DM. För första gången under min karriär så åker jag DM här nere i Skåne och representerar Helsingborg. Känns roligt faktiskt! Vi är 5 i klassen och alla är från vår klubb så kan väl säga att det blir typ en klubbtävling istället, haha! Ska iaf bli kul. Jag är tyvärr inte i den bästa formen men jag ska försöka köra ett bra korta och så får vi se hur långt jag orkar i långa men jag ska göra mitt bästa iaf! I korta ska jag satsa på trippel-trippel och långa blir att försöka köra ett lättare men betydligt säkrare åk. Håll gärna en tumme :)

Så som sagt imorgon kväll så blir det kortprogrammet och på lördag tävlar vi det långa. Efter tävlingen så blir det raka vägen tillbaka till Helsingborg för att fira bästa Elin som fyllt 22 år. Woop woop!

Annars då? Skolan går väl bra. Har inte varit så mycket på föreläsningar och så men ska försöka plugga på lite hemma från och med nästa vecka så jag har chans att klara första tentan. Jag läser juridik den här terminen och det är bra mycket svårare än de tidigare kurserna som jag har läst. Men det är oxå sjukt intressant!

Ska försöka uppdatera lite bättre från och med nu. Deal?

Puss puss på er!

jag konståkning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s