Skf trofén

Hej på er!

Länge sedan igen. Förstår inte hur svårt det ska vara att uppdatera lite oftare, hehe..

Idag åker jag iväg till Östersund (tror jag det var..) för att tävla SKF trofén. Känns både och just nu. Träningarna har gått riktigt bra hela veckan och trippel-trippel sitter som den ska men sen om det sitter imorgon på tävlingen är ju tveksamt.. Har fortfarande inte kommit in i tävlingskänslan efter att jag var borta så länge. Men hoppas det börjar släppa snart. Har trots allt tävlat en säsong snart :)

Har ju glömt att uppdatera om nordiska oxå.. Kan vara för att långa var katastrof :( men tar med mig att jag orkade mig igenom hela programmet utan att det skulle kännas som att jag ska svimma, haha! I Helgen hoppas jag på bättre resultat så håll gärna tummarna :) ska plugga som ett djur oxå har juridik tenta på måndag och som vanligt började jag alldeles för sent..

Nej nu ska jag åka hem från ishallen och pussa på mina pojkar riktigt ordentligt innan det är dags att bege sig till flygplatsen.

Ha en fin dag!!

20140321-090918.jpg

Annonser

One thought on “Skf trofén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s