Sista rycket!!

Sista tävlingen i helgen. Dunder förkyld. Såklart! MEN sedan är äntligen säsongen över. Har varit en väldigt rolig säsong absolut men ska bli så skönt att få fokusera på att bli bättre fysiskt och inte behöva tänka på tävlingar ett tag framöver. Är så sjukt laddad för nästa säsong så det finns inte!!!

Gjorde maxtester i knäböj för någon vecka sedan och har ökat med 35 kilo sedan i somras vilket känns UNDERBART! Äntligen går det ordentligt åt rätt håll!! Nu är det dags för träning nr två och ikväll blir det bara att vara hemma och kurera sig. Imorgon fyller älskling år och i helgen är det som sagt elitseriefinalen i Växjö. Skulle så gärna vilja avsluta med en bra tävling!!!

Ska bli bättre på att uppdatera oxå!

Ha en härlig dag i detta tråkväder!

20140408-153536.jpg

Annonser

One thought on “Sista rycket!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s