Landslagsläger på Fuerteventura

Hej!

Vilken vecka vi har haft här på Fuerteventura. Vet inte om jag skrivit om att vi skulle hit.. Men iaf jäklar vilket läger vi haft :) vi har nu varit här i en vecka och det är nu dags att åka hem igen. Samtidigt som det ska bli jätte skönt att få komma hem så kommer jag sakna det här stället. Det har verkligen allt! Gym, tennis, badminton, idrottshall, pooler, simbassäng, spa, basket, cykling och flera olika pass såsom yoga, intervallträning, step, cirkelträning, combat, body toning, aqua aerobics, core, stretch etc..

Lägret började iaf med att vi gjorde fysprofilen i två dagar. Trodde jag skulle dö under coopertestet så jäkla jobbigt det var. Men klarade tiden så är skitnöjd! De andra testerna gick också bra så nu har jag fått ett kvitto på hur jag ligger till fysmässigt. Är riktigt taggad på att komma hem och köra ännu hårdare. Resterande dagar har vi kört flera olika pass om dagen och även varit ute och cyklat i bergen i flera timmar. Så kroppen är rätt mör nu kan jag säga. Men vi har haft en del fritid också och bara legat och latat oss vid poolen :)

Här kommer lite bilder från veckan:
20140506-103247.jpg20140506-103334.jpg

Nu gäller det att tagga tenta på planet hem. Skriver 7h juridik tenta på torsdag :(

Annonser

2 thoughts on “Landslagsläger på Fuerteventura

 1. Varför kan du inte berätta hur det gick för dig på SKF trofén (Östersund)? Jag har nu frågat dig två gånger. :(

  Kan man bara berätta när man kommer 1:a? Varför kan man inte berätta även om man kommer på 34:e platsen?

  Så jag ställer nu frågorna till dig igen:
  Hur gick det på SKF trofén (Östersund)?
  Hur gick det på elitseriefinalen i Växjö ?

  kram Madde

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s