Myshelg

Trots det tråkiga vädret så ska den här helgen bli super mys. Både mamma och moster kommer och hälsar på mig :) så har inga speciella planer utöver det kanske utgång ikväll när de har somnat, haha!

Precis tagit en paus i städningen. Tur att vi får besök kan jag säga för städningen har gått bananas här hemma….! Det är ju så himla kul att ha det fint hemma ju men så trist att städa.. Men nu ska jag göra ett litet löfte här och det är att jag ska försöka hålla fint hela nästa vecka till att börja med. Det gäller att ta baby steps liksom!

Just ja så var det ju den här tentan… Alla mina vänner satt i 2-3 timmar och jag, jag satt i 7. Fy fan! Så kommer man ut från salen och så har alla gått hem.. Haha! Eller ja det var en till tjej som satt lika länge som jag. Skönt det iaf ;)

Nu ska jag ta ett sista ryck med städningen och sedan fixa mig lite tills mamma och dem kommer :) ha en fin fredag allihopa!

20140509-194429.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s