Gotland

Hej på er!

Första lägerveckan är över och nu väntar några dagar ledigt. Behövs kan jag säga för kroppen gör så himla ont just nu, hej träningsvärk från helvetet! ✌️ trots en ond kropp så har det varit en riktigt bra första vecka. Har gått över förväntan att träna så det känns riktigt gött!

Har bytt skridskor, gått från Graaf till Edea. Har haft så sjukt mycket problem det senaste året med fötterna så nu pallade jag inte mer utan testade att byta märke helt. Och de nya skridskorna ät underbara för fötterna, så sjukt sköna! Tyvärr är de mycket mjukare än mina förra och jag var även tvungen att gå ner två storlekar i skena så det är mycket svårare att åka just nu. Men tror det kommer bli bra bara jag ger det lite tid. Att slippa ha ont i fötterna är guld värt!! 👍

Imorgon är det midsommar och som det ser ut nu så ska det bli riktigt fint väder här på Gotland ;)

Nu ska jag och Sixten mysa ner oss och kolla nyaste ppl och äta lite choklad! Mums! Eller ja för Sixten blir det ett grisöra iof…

Ha det gott!

20140619-172546-62746241.jpg
mina nya fina skridskor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s