En stanna kvar i sängen dag

Godmorgon på er!

Hoppas ni alla mår bra! Själv så tampas jag lite extra med mitt illamående idag så blir att hoppa alla pass och stanna inne i stugan. Så himla tråkigt! Snart är det exakt 6 år sedan jag blev sjuk. Går inte en dag utan att jag försöker minnas hur det kändes att inte må illa. Att kunna få stiga upp ur sängen och må bra. Men kanske lika bra att jag inte längre minns? Det kanske gör det hela lättare att leva med? Att inte riktigt minnas hur det känns att må bra.. Den värsta smärtan i magen slipper jag ju åtminstone tack vare min medicin. Synd bara att det inte finns något att göra mot illamåendet.. Men men Vill iaf skicka en extra tanke åt alla där ute som tampas med någon form av sjukdom <3

Nu till något mer positivt. Haft några riktgt bra dagar här på lägret i Gotland. Förra veckan så var mitt hjärta här och hälsade på i några dagar. Underbart mysigt. Midsommar spenderades med ett härligt gäng här och träningen börjar äntligen gå liiite bättre. Slipper åtminstone smärtan i fötterna i och med de nya skridskorna. UNDERBART!

Jag ska ju vara här i fyra veckor så förhoppningen är att jag ska hinna komma i någorlunda form. Landslagsuttagningen i Augusti är det närmaste stora målet. Då ska jag verkligen visa att det hänt en hel del sedan senaste uttagningen! Har två nya program som jag redan nu tycker är väldigt bra. De är inte helt klara än utan behöver finslipas en hel del men jag tror det kan bli riktigt bra :) I kortprogrammet åker jag till en låt av Queens och till det långaprogrammet har vi valt en version av Fantomen på operan där vi även lagt in lite text, så spännande!

Nej nu ska jag pallra mig upp ur sängen och ta ut vovven på en promenad. Ha en jätte fin dag!

20140625-105120-39080109.jpg

Annonser

2 thoughts on “En stanna kvar i sängen dag

  1. 1. Har du flyttat ifrån Helsingborg nu?
    2. Hur är det med Helsingborg och skolan i höst?
    3. Din kille som du vad ihop med i Helsingborg är det slut mellan er?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s