Hemmaläger i Helsingborg

Vädret levererar ännu en gång. Synd bara att jag har huvudvärk från h*vetet så jag inte kan njuta av solen… Istället ligger jag inne och leker med nya datan. Som rubriken säger så har träningarna hemma äntligen dragit i gång. SÅÅ skönt att slippa pendla! 5 min till ishallen känns som ren LYX! Ska byta om nu och dra iväg till en naprapat för att kolla upp diverse småsaker som inte känns bra i kroppen. Lika bra att gå direkt och inte vänta tills det blivit en riktig skada!

Kommer lite bättre inlägg ikväll om vad som hänt den senaste tiden! Kommer bli så mycket roligare att blogga nu när det inte tar ett år att lägga upp ett inlägg som det dessvärre gjorde med min gamla dator, haha!

Ha en fortsatt härlig dag nu!

PUSS

Var på bröllop för en av mina närmsta vänner i helgen. Ska skriva lite om det senare men ville bara visa dessa underbara bilder därifrån <3

20140806-125712-46632817.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s