Ny design

Så där ja. Nu är det lite roligare att klicka sig in på min blogg igen. Var så trött på samma gamla bild och design. Är inte riktigt klart än men åtminstone inte lika rörigt längre!

Idag är jag ledig från träning så mitt huvud får en chans att återhämta sig och bli helt bra igen. Har en massage tid vid 14 idag som förhoppningsvis hjälper mig en bit på traven. Annars blir det en relativt lugn dag. Hoppas på att jag ska må så pass bra så jag kan följa med och fira fina Helena ikväll som har fyllt år.. Mamma åker hem ikväll också. Hon har varit här sedan i onsdags. Hur mys som helst! För er som inte vet så åker hon också konståkning och tävlar internationellt i så kallade vuxentävlingar. Så hon har passat på att träna ordentligt nu när hon varit här och hälsat på :)

Alltså det är så gött att ha en ordentlig dator igen. Allt går ju såå mycket snabbare! UNDERBART! Just ja jag tänkte komma med ett filmtips för er som gillar action. The Expendables. Sjukt bra och vilka skådespelare!!

the_expendables_2-wide

Nej nu ska jag ut på promenad med Sixten. Ha en underbar dag!!

bildEdit: hehe såg nu i efterhand att sista bilden på mig blev vääldigt stor haha! Vet inte hur man fixar det.. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s