Leg day

Äntligen regn!! Får man säga så? Men att få ligga hemma i soffan och titta på serier utan dåligt samvete är ju bara såå skönt just nu! Haha! Har inte enbart varit lat idag utan har kört ett grymt fyspass med min partner in crime. Det blev ben och mage idag. Var ett tag sedan jag körde ett rejält benpass så kommer väl antagligen knappt kunna gå imorgon. Men det är bara bra för då vet man att man kört ordentligt! 

Bjuder på en väldigt osmickrande bild från landslagslägret på Fuerteventura. Vilket härligt läger det var!

knäböjTänkte att jag ska börja fota lite övningar som jag kör och lägga upp här som lite träningstips men får se om jag vågar mig på det. Brukar nämligen alltid vara en massa folk på gymmet, haha!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s