Läkarbesök

Sådär då har jag äntligen varit hos en läkare och kollat upp varför min migrän huvudvärk varat i åtta dagar. Har fått tabletter mot det nu och hoppas på att värken ska börja ge med sig snart. 12 (!) tabletter om dagen ska jag tydligen äta.. Låter jätte mycket tycker jag. Men litar på läkaren.. Ska hålla nacke varm hela tiden så blir att träna med sjal nu framöver också. Skönt att veta att det kommer bli bättre iaf :)

Blev bara ett ispass idag men imorgon ska jag köra 3 som vanligt. Har tappat bort laddaren till min systemkamera, slarviga jag! Jag som lovade att jag skulle börja ta bättre bilder. För er som inte känner mig så är jag en otroligt slarvig och glömsk person. Inga gener man vill föra vidare till sina barn direkt… haha!

Nej nu ska jag ut på en långpromenad med vovven och sedan blir det fiskgratäng och filmkväll men älskling.

 Bild 2014-08-11 kl. 20.03 #4

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s