Tips på lättlagad lunch

Hej på er!

Jag kom hem från ishallen för en stund sedan. Hade stegpass. Jobbigt men nyttigt! Nu har jag precis lagat lunch. Det blev ägg och falukorv på bröd. Ett perfekt mål när man har lite bråttom eller ska äta lite snabbt mellan träningarna och inte vill äta en för ”stor” lunch.

Man steker falukorv, ägg och lök. Sedan steker man brödet (jag brukar äta lågkolhydratsbröd) en kort stund med några lager skivad ost på. Efter det så lägger man på löken, ägget, tomat och några bitar falukorv och sedan brukar jag toppa med lite ketchup :) super gott!

bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s