Mitt hjärta!

Var tvungen att åka in med Sixten till djursjukhuset idag och de ville ha kvar honom över natten.. Troligtvis en akut inflammation i tarmen.. Inget allvarligt isf.. Men jobbigt för både honom och mig :( Det är så fruktansvärt tomt hemma. Varje natt så somnar vi tillsammans. Kan inte sova nu. Tänker bara på hur själv han måste känna sig. Hoppas droppet och medicinerna hjälper så han får komma hem till mig igen imorgon! Det är så galet egentligen att man kan älska någon så mycket som jag älskar honom <3 min fina fina Sixten.

IMG_2749.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s