Andra försöket på första tävlingen

God morgon!

Idag är det dags för min första tävling för säsongen. Jag åkte ju till Luleå för några veckor sedan men fick tyvärr lov att avbryta efter att jag knäckt min skridsko. Så ja nu håller vi tummarna för att denna tävling blir genomförd! Min uppladdning har varit lite sisådär blev nämligen påkörd av en cykel för snart två veckor sedan. Missade tyvärr lite träning och har fortfarande väldigt ont efter det. Men det går att åka så det ska nog inte påverka programmet idag utan det är bara att bita ihop :) Det ska iaf bli skönt att komma igång med tävlingarna igen. Känns perfekt med en tävling hemma i Sverige innan det bär av till Nice. Ska bli kul att se vad domarna tycker om mina nya program :)

Angående Sixten så är han hemma igen. Han blev bara kvar på djursjukhuset ett dygn. Han hade fått en akut inflammation i tarmen och är nu på bättringsvägen. Så inget farligt. Han äter medicin och specialmat några dagar framöver nu och sedan ska han vara helt bra igen :)

Ha en fin lördag! Uppdaterar ikväll hur det har gått. Håll gärna en tumme ;)

SKF_LL_BTS_2014_s1415__DETALJ_tranare-fotar-akare_Linnea-Mellgren_foto_Dennis-Wernersson_at_Emma_Svensson_071-1024x682

foto: Dennis Wernersson at Emma Svensson

#skatesweden
Fler bilder finner ni på förbundets hemsida http://www.skatesweden.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s