Ja vad ska man säga?

Då var min första tävling genomförd. Vet inte riktigt vad jag ska skriva… Missade 5/7 hopp och ja det säger väl allt.. Alla som tittade måste ju ha tänkt ”men stackars tjej kan de inte stänga av musiken så hon får gå av?” Hahaha! Inte min dag idag MEN det är ingen ide att bryta ihop utan nu blir det hårdträning innan Nice för att åka två bra åk där! Hoppas på att ryggen ska hinna bli bättre oxå så jag vågar köra på ordentligt!

Nu ska jag och älskling iväg på middag med Malin och Niklas. Ska bli super mys!

IMG_2777.JPG
Fick fina rosor av Andreas när jag kom hem :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s