Snart dags för långprogrammet

Hej på er!

Igår åkte jag som sagt mitt första kortprogram. Det gick helt okej får jag väl ändå säga. Total missade min öggel och hade problem med min himmelspiruett men resten var bra. Så nu är jag igång iaf! Om några timmar så är det dags att åka långprogrammet. Får se hur det kommer gå! Kan gå hur som, haha! Men det ska bli gött att få ett kvitto på hur programmet ser ut iaf :)

Nu blir det en kort powernap och sedan är det dags att fixa mig!

Ha en fin söndag!

20140509-194429.jpg

#skatesweden
http://www.skatesweden.se
photo: Dennis Wernersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s