Cabaret

Igår kväll var jag och två vänner på Cabaret tror den hette candy club.. Iaf så var en av våra konståkare i klubben med och dansade i den. Sjukt bra show var det och vi fick riktigt bra platser :) plus Melanie var grym 👌 Blev en snabbis förbi Andreas jobb sen efter showen för att säga hej och hämta Sixten. Haha gästerna som stod och köade utanför nattklubben såg lagom förvånade ut när det kom ut en hund vid 02 på natten. Han hade ju självklart inte varit inne på nattklubben utan han hade suttit på kontoret med Andres chef. Men det visste ju inte gästerna som köade för tt komma in :P

Idag så har jag tränat och pluggat. Träningen gick bra. Ramlade endast några få ggr så revbenen kändes åtminstone inte sämre efter träningen. Hoppas verkligen på att jag ska var tävlingsredo om inte alltför länge..

Nej nu blir det sängen för min del. Ligger lite back i sömn efter inatt.

Puss på er

IMG_2824.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s