Skadad = inget Nice

Så himla tråkigt. Var hos läkaren i förrgår som konstaterade spricka i revbenet (inte så konstigt att jag haft så himla ont) så fick ett intyg där jag avråds från att delta på tävlingen.. Känns tråkigt att jag fortfarande har så ont men samtidigt skönt att veta vad det är och varför det inte blir bättre. Borde antagligen inte försökt på förra tävlingen heller men ville så himla gärna och det är lätt att vara efterklok! Men men huvudsaken är att det inte är något farligt och att det tids nog kommer bli bra igen :) ska försöka ramla lite mindre på träningarna så jag inte slår upp det hela tiden, kan dock vara lättare sagt än gjort, haha!

IMG_2678.JPG
Bild på mig och mina härliga klubbkompisar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s