På gång

Vägen tillbaka är tuff men nu börjar äntligen träningen ge resultat. Jag har kämpat som ett djur för att komma tillbaka och jag är absolut inte där än men jag är på väg och jag kommer att klara det. Första gången på länge så är jag verkligen övertygad!

Från att ha varit sängliggandes och knappt orkat byta kanal på tvn till att orka träna flera ordentliga pass i veckan är när man tänker efter helt galet. Jag är så stolt över att jag inte gav upp när det var som mörkast. Jag är väldigt självkritisk och tycker sällan jag duger men det här är faktiskt något som jag är väldigt stolt över. Får man säga så? :)

Nu ska jag och Malwin mysa hemma hos Malin hela kvällen. Ska bli super mys. PH och Kinamat står på schemat!

Puss och ha en underbar kväll <3

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s