Rottrobis Malwin

Sitter å har lite härlig ensamtid framför datorn. Andreas sover och både Malwin och Sixten har slagit sig till ro i soffan bredvid mig. Super mys! Tänkte berätta lite om Malwin eller rättare sagt Rottrobis Malwin som det står så fint på hans stamtavla. Han fyllde nio veckor igår kom jag på nu. Så fort tiden går. Vi har haft honom i exakt en vecka nu. Vill att tiden ska gå lite långsammare för vips vad det är så är valptiden över och han är plötsligt lika stor som Sixten. Kommer så väl ihåg hur snabbt tiden gick när Sixten var valp. Malwin har gått upp snart ett kg sedan vi fick honom. Och det känns kan jag säga, haha! Idag när jag gick och letade efter bilen (hade nämligen glömt vart jag hade parkerat den) i ca 30 min så skakade mina armar rätt bra kan jag säga. Lilla tjockisen.

Det enda som kan vara lite jobbigt när man är trött är att han måste ut och göra sina behov stup i kvarten och att han biter i ALLT. Men så är det och det är bara att ha tålamod och avleda med någon rolig leksak så han slutar bita. Jag och Andreas delar ju på ansvaret så det går hur bra som helst. Andreas tar nätter och tidiga morgnar och jag försöker ta honom så mycket jag kan under dagen och kvällen :)

DSC_0026 DSC_0039 DSC_0043 DSC_0052 DSC_0053Malwin kommer från kenneln Rottrobis (http://www.rottrobis.net) som ligger i Timrå strax utanför Sundsvall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s