Bäst dag

Har haft världens mysigaste dag. Min mamma, syster och systerdöttrar kom nämligen hit till Linköping för att titta när jag tävlade. Hur mysigt som helst! Jag och Moa har busat som galningar <3 så himla glad att de ville komma hit! Vi avslutade kvällen med en mysig middag på restaurangen här på hotellet. Dock var maten (min och syrrans) och servicen tyvärr inge vidare… Men det var trevligt iaf :) kom precis till mitt rum och ska kolla nyaste Vampire och sedan sova.

Just ja kanske ska berätta hur det gick idag.. Jag gjorde mitt bästa åk på många vis sedan jag kom tillbaka igen. Stod på benen i allt. Dock så var 3+3 inte fullt roterad så fick en pil på den. Sedan missade jag lite i steg och piruetter. Men i det stora hela så var det ett stort steg framåt så det känns jätte skönt :)

Imorgon går jag ut sist och tävlar runt 16 tror jag.. PUSS och godnatt från mig!

IMG_3411.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s