Elitserietävling i Linköping

Då var det dags för andra tävlingen för säsongen. Efter en spricka i revbenet, en inflammation i foten som krävde kortison och vila, knäckta skridskor dagen före tävling och felmonterad skena så har denna säsong varit väldigt trögstartad med andra ord! Tråkigt med skador som sätter stopp… MEN nu är foten så pass bra att jag kan hoppa ordentligt iaf! I måndags åkte jag korta felfritt hemma med 3+3 så det kändes jätte skönt resterande träningar har dock gått katastrof, haha! Så får hoppas att jag kan göra om måndagens åk idag :P

Håll gärna en tumme för mig :)

IMG_3374.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s