Nya skridskor igen!

Godmorgon!

Som rubriken säger så har jag nu nya skridskor för tredje gången på ett halvår.. Väldigt ledsamt.. Och frustrerande.. Men gick bra att åka imorse trots det ska se om de går att reklamera dem eftersom jag åkt mindre än 8 veckor på dem.. Jaja nog om det.

Nästa helg åker jag till Dortmund för att tävla. Ska bli riktigt kul att äntligen komma utomlands och tävla igen :) och efter det är det SM som gäller sedan är säsongen slut, helt sjukt så fort det gått. Tråkigt att två skador och ett par knäcka skridskor gjorde att jag missade större delen av säsongen. Men bättre sen än aldrig ;)

Just nu är jag ute i skogen med mina killar. Så himla mysigt att ha två hundar och inte bara en. Och så kul det är för Sixten. Han har äntligen en kompis att busa med. För tillfället sitter jag på en parkbänk och bara tittar på när de leker. Underbart!

Ha en fin dag så länge!

IMG_4017.JPG

IMG_4005.JPG

IMG_3707.JPG

IMG_4018.JPG

IMG_4022.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s