Tillbaka igen :)

Ojojoj vad länge sedan det var jag tittade in här. Det har sina förklaringar men det hoppar vi över just nu. Hej på er alla jag! Tänk att ni fortfarande efter 4 (!) månaders uppehåll tittar in här dagligen. Ber om ursäkt för så dålig uppdatering, jag tänkte faktiskt ta bort bloggen helt men så blev det inte och nu är jag redo för att uppdatera er igen :)

Det har hänt så mycket sedan sist så jag skulle bara tråka ut er med ett sådant mega långt inlägg, haha!

Jag går nu min femte termin på Lunds Universitet. För er som inte vet så pluggar jag till socionom. Denna terminen så har vi praktik hela terminen. SÅ kul! Jag har min på frivården i Helsingborg (frivård är kriminalvård som äger rum ute i samhället). WOW vad man får lära sig! Jag har börjat få ha möten med egna klienter nu vilket är super intressant. Men svårt så klart, det ska vi inte stocka under stol med. Mina handledare är fantastiska så jag får verkligen hjälp med att hela tiden utvecklas. Jag började med inställning att försöka göra praktiken på heltid dvs 100% men det fungerade inte alls med träning. Jag orkade knappt träna och kände att jag hamnade i en stor svacka. Tappade självförtroendet totalt och var inte alls pepp på träningarna, ville mest hem och sova. Men för några veckor sedan (tre för att vara exakt..) så drog jag ned på praktiken och är nu där mellan 20-25 timmar i veckan istället för 35. Och vilken skillnad det har gjort. Hej hopp så kom alla hoppen tillbaka och denna vecka har gått så sjukt bra! Klockrena trippel-trippel i programmet och alltfler felfria åk.

I helgen är det dags för sista tävlingen på säsongen, nämligen elitseriefinalen. Vill så gärna få visa hur långt jag kommit! Men just nu ligger jag nedbäddad i sängen med feber… Ständiga otur… Förhoppningsvis hinner det gå över till helgen :)

Nej nu är det nog bäst att runda av detta inlägget innan jag vandrar iväg alldeles för mycket.

Puss på er alla!

20140625-105120-39080109.jpg

Bilden ovan är tagen i Spanien förra året och igår kväll bokade jag och tjejerna en resa dit igen. Perfekt start innan alla sommarläger drag igång :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s