Elitseriefinalen 

Hej på er!

Sitter just nu på hotellrummet och kollar Lets dance. Trött och sjuk så ska försöka somna i tid. Varför blir jag alltid sjuk till viktiga tävlingar? Tips mottages gärna! 

Träningen här i eftermiddags gick riktigt bra iaf. Gick igenom det jag skulle och allt satt bra. Skönt att sätta tre stycken trippel-trippel i rad :D MEN det säger tyvärr ingenting om hur det kommer gå på tävlingen imorgon det har man ju lärt sig vid det här laget, haha! Ska hålla tummarna för att jag vaknar med bra ork imorgon. Ett korta ska jag nog klara av oavsett :)

Nu ska jag gå sista rundan med Sixten sedan ska vi mysa ner oss i sängen. 

Natti natti 

Mina hjärtan  <3 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s