Bronsmedalj 

Äntligen!!!

Känslan i kiss and cry när poängen kom upp är helt oslagbar. Jag har haft en sådan sjukt jobbig säsong med skador och skridskoproblem och sjukdom. Inte nog med att jag blev påkörd av en cykel och fick en spricka i revbenet i mitten av säsongen jag blev även påkörd bakifrån i bilen under SM där jag drog på mig en hjärnskakning och missade flera veckors träning. Vad är oddsen? 😁 

Med allt detta sagt så är jag så oerhört lättad över att jag fick avsluta så här bra! Tack för allt peppande! Ni är bäst <3 

 Jag och min tränare. Bästa teamet! 

Annonser

4 thoughts on “Bronsmedalj 

 1. Grattis Linnea! Blev själv lite gråtmild av att se din lycka när poängen kom upp.

  Håller verkligen tummarna för att du nu ska få vara frisk och kunna satsa framåt mot nästa års internationella mästerskap! Det är så roligt att se att trägen vinner och att du är på väg tillbaka mot den absoluta toppen!

  Ser fram emot att se dig nästa år i EM :) Lycka till!

  Gilla

 2. En sån härlig reaktion av dig och Lotta i kiss&cry! Jag var nog inte den enda som nästan blev lite rörd framför datorn. Vi är många som följt din resa med allt du gått igenom och du är en sån otrolig inspiration som kämpat på trots motgångar.

  Stay stong och lycka till i nästa säsong! :D

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s