Tisdag 12 maj

Många tankar som snurrar i huvudet så här på kvällskvisten. Har alltmer börjat tänka på vad jag ska göra när jag är klar med min utbildning. Som det ser ut just nu så ska jag (OM jag kommer in dvs) söka till polishögskolan när jag studerat klart och slutat med konståkningen. Har funderat på polisyrket senaste året och tror verkligen att det skulle kunna vara något för mig. Att ha en socionomexamen i bagaget är ett stort plus när man söker till polis, så det är bra. Det enda problemet med att plugga till polis är träningen. Att kombinera träning med universitetsstudier är inte det lättaste så OM jag nu pluggar vidare efter min examen så blir det efter att konståkningen är lagd på hyllan.

Prio ett för mig just nu är konståkningen, utbilda sig kan jag alltid göra senare i livet ;) Målet är att få en av platserna till EM 2016. Det kommer att vara oerhört tufft, men så länge det finns en chans så tänker jag satsa 110%. Jag har drömt om mästerskap ända sedan jag var liten, och nu är drömmen om än starkare. Men det gäller att göra en riktigt bra sommar och höstsäsong för att ens ha chansen att konkurrera om platsen. Men skam den som ger sig!

I måndags så kickade vi igång mitt fysschema. Det kommer att bli ett par tuffa veckor framöver men det ska bli såå kul att få utmana sig själv! På söndag så åker vi till Spanien, för fys och isläger. Ska bli sjukt härligt att få lite sol och miljöombyte :) Nej nu ska jag kolla nyaste Greys och sedan gå och lägga mig. Tidig morgon på praktiken imorgon. Bjuder på en osmickrande bild från landslagslägret förra året!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s